Доступність посилання

ТОП новини

Прем''єр-міністр Віктор Янукович перебуває у Росії із дводенним робочим візитом


У Сочі завтра зранку він має зустрітися із керівником російського уряду Михайлом Фрадковим, а також, можливо, і з президентом Росії Володимиром Путіним. Під час візиту заплановано обговорити співробітництво Києва і Москви у торгово-економічній і паливно-енергетичній сферах, а також проведення найближчим часом засідання міждержавної комісії «Ющенко-Путін».


У Сочі завтра зранку він має зустрітися із керівником російського уряду Михайлом Фрадковим, а також, можливо, і з президентом Росії Володимиром Путіним.

Під час візиту заплановано обговорити співробітництво Києва і Москви у торгово-економічній і паливно-енергетичній сферах, а також проведення найближчим часом засідання міждержавної комісії «Ющенко-Путін».

У Сочі Янукович також візьме участь у протокольних заходах у рамках неформального саміту Євразійського економічного співтовариства (ЄврАзЕС), до якого Україна не входить.

Це перший закордонний візит Януковича після призначення його прем''єром. Раніше прем’єр-міністр заявляв про намір після візиту в Росію визначитися з доцільністю перегляду українсько-російських газових угод, підписаних попереднім українським урядом.
XS
SM
MD
LG