Доступність посилання

ТОП новини

Малозабезпечені івано-франківці отримали дисконтні картки


Перші півсотні дисконтних карток отримали малозабезпечені мешканці Івано-Франківська: студенти-сироти, діти-інваліди, багатодітні сім’ї та пенсіонери.

З січня Молодіжний громадський центр «Еталон» розпочав проект «Система соціальних знижок як засіб подолання кризи» за підтримки Консорціуму МБФ «Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону» та Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження».

Створюють мережу закладів торгівлі і побутового обслуговування, які надаватимуть соціальні знижки на товари і послуги за дисконтними картками. За словами керівника проекту Лесі Аронець, «кожен підприємець виграватиме від того, що до нього зростатиме кількість звернень і що навколо нього житимуть більш заможні і менш озлоблені люди».

До системи соціальних знижок уже залучені понад 80 крамниць, аптек, театрів. Планують такою допомогою охопити вісім тисяч незахищених людей. Загалом в обласному центрі Прикарпаття їх 14 тисяч.

Івано-Франківськ став третім містом в Україні після Рівного і Дніпропетровська, де впроваджується такий проект. Додаються ще два в Західній Україні – Чернівці та Ужгород.
XS
SM
MD
LG