Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція не голосуватиме за нового секретаря Київради – Томенко


Опозиційні фракції у Київраді голосуватимуть за звільнення нинішнього секретаря ради Олеся Довгого. Про це в ефірі Радіо Свобода повідомив заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко.

Водночас за призначення нового секретаря опозиціонери, вочевидь, не голосуватимуть, каже Томенко: «Нова більшість формуватиметься під кандидатуру Олександра Попова, висунуту Президентом. Опозиція не може підтримувати Президента в цій системі координат. Лише кияни, а не Президент, мають визначати долю Києва. Тому повинна відбутися відставка Черновецького і Довгого та відбутися нові вибори київського міського голови і міської ради».


Микола Томенко переконаний, що Партія регіонів перемогти на виборах у Києві не зможе.

«Тому формуватиметься нова більшість, яка ситуативно критикуватиме злочинну діяльність команди Черновецького і з частиною блоку Черновецького домовлятиметься про співпрацю, оскільки арифметично треба залучати бодай частину цієї фракції, щоб створити більшість під нову орієнтацію керівництва Київської міської адміністрації», – розповів Радіо Свобода заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко.
XS
SM
MD
LG