Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко каже, що ГПУ їй висунула третю підписку про невиїзд


Колишній прем’єр України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко стверджує, що слідчі висунули їй третю підписку про невиїзд і відмовили в можливості залучення до захисту адвоката, народного депутата Сергія Власенка.

«Я в ГПУ за газові угоди... Мені оголошують третю «підписку про невиїзд». Тепер я вже тричі невиїзна. Це ж треба так боятися. Слабенька у нас мафія», – написала Тимошенко у своєму мікроблозі в Twitter.

За її словами, минулого тижня слідчий дав згоду на залучення ще одного захисника її інтересів – Власенка. « Сьогодні в грубій формі мені відмовили», – заявила Тимошенко.

За словами лідера «Батьківщини», її допитують слідчі Нечвоглод і Пушкар, «ще один знімає на відео».

Тимошенко називає безпідставними звинувачення у перевищенні нею повноважень за часів її прем’єрства.

Тим часом, як йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури, слідством встановлено, що Тимошенко «одноосібно ухвалила рішення, внаслідок якого завдано збитків інтересам держави на суму понад 1,5 мільярда гривень».

У справі проводяться необхідні слідчі дії, заявили в ГПУ.

Раніше Генеральна прокуратура порушила ще одну кримінальну справу стосовно Тимошенко щодо газових контрактів 2009 року – за перевищення влади та службових повноважень під час укладення цих контрактів. Це третя справа, порушена проти колишнього прем’єра.
XS
SM
MD
LG