Доступність посилання

ТОП новини

СБУ не вривалася до квартири Немирі – прес-центр СБУ


Працівник Служби безпеки України прибув до квартири колишнього віце-прем’єр-міністра Григорія Немирі, щоб вручити повістку, і не намагався вриватися в квартиру, повідомили в прес-центрі СБУ у середу ввечері, як цитує це повідомлення інтернет-видання «Українська правда».

За цим повідомленням, працівник СБУ мав вручити Немирі повістку у справі, порушеній Генеральною прокуратурою стосовно колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, в уряді якої Немиря був віце-прем’єром, щодо укладання газових угод у 2009 році. Коли жінка, яка була в квартирі, за відсутності Немирі відмовилася відчинити двері, працівник СБУ запропонував зробити це в присутності дільничного міліціонера, а після відмови мусив попросити охоронця будинку передати цю повістку.

У прес-службі СБУ наголосили, що жодних «погроз» чи спроб «увірватися» в дім, тим більше «залякати жінку і дитину», працівник не вчиняв.

Раніше в середу прес-служба партії «Батьківщина», яку очолює Тимошенко й заступником якої в партії є Немиря, заявила, що співробітники СБУ «здійснили спробу увірватися у квартиру» Немирі, де на той час були тільки його літня мати і 3-річна донька, і що, дізнавшись, що господарів немає вдома, співробітник СБУ «погрожував літній жінці викликом наряду міліції, вимагав негайно підкоритися владі». На думку партії, це була «спроба залякати членів сімей опозиційних політиків».
XS
SM
MD
LG