Доступність посилання

ТОП новини

Щонайменше півтора місяці потрібно на розшифровку “чорних скриньок” Ту-154


Катастрофа російського лайнера сталася вчора поблизу селища Суха Балка на Донеччині. На борту судна, що летіло з Анапи до Санкт-Петербурга, перебували 170 осіб, з них 10 - члени екіпажу.За повідомленням МНС Росії, на місці катастрофи російського літака Ту-154 знайшли рештки 130 тіл загиблих.


Катастрофа російського лайнера сталася вчора поблизу селища Суха Балка на Донеччині. На борту судна, що летіло з Анапи до Санкт-Петербурга, перебували 170 осіб, з них 10 - члени екіпажу.

За словами міністра транспорту Росії Ігоря Левітіна, самописці відправлять до Москви, де з ними працюватимуть українські і російські спеціалісти. Він також зазначив, що знайдені “скриньки” зовні не пошкоджені:

“У нас створені дві урядових комісії, але тут ми об’єднуємось в один оперативний штаб, який очолюватимуть голови урядових комісій Росії і України. Працюємо ми разом, тут на місці працюватимуть співробітники МНС, прокуратури і технічна комісія, яка займатиметься розслідуванням авіа інциденту.”

Заступник голови авіакомпанії “Авіалінії Пулкова” Василь Нальотенко повідомив, що у літаку перебували іноземці:

“За попередніми даними, на борту перебував один громадянин Нідерландів, два громадянина Німеччини, один громадянин Франції і один громадянин Фінляндії”.

За повідомленням МНС Росії, на місці катастрофи російського літака Ту-154 знайшли рештки 130 тіл загиблих.

За попередніми даними, причинами трагедії могли стати або пожежа на борту, або погані погодні умови. За іншою версією, літак міг перевищити висоту польоту, встановлену технічним регламентом.

Сьогодні в Україні оголосили жалобу за загиблими внаслідок катастрофи. Завтра день жалоби у Росії.

До України сьогодні прибувають родичі загиблих для упізнання тіл рідних і близьких.
XS
SM
MD
LG