Доступність посилання

ТОП новини

У прокуратурі кажуть, що не доручали примусово доставляти Пилипишина на допит


Слідчий прокуратури Києва не давав будь-яких доручень співробітникам правоохоронних органів про примусово доставку на допит колишнього голови Шевченківської райради Києва та однойменної райадміністрації Віктора Пилипишина.

«Слідчий прокуратури Києва не давав якої-небудь вказівки співробітникам правоохоронних органів про доставку або переміщення обвинуваченого Віктора Пилипишина у зв’язку з відсутністю висновків медичних працівників про стан здоров’я обвинуваченого», – повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

Крім того, у прес-службі наголосили, що прокуратура Києва обвинувачує Пилипишина у перевищенні влади та службових повноважень у зв’язку з незаконними діями щодо відчуження нерухомого майна.

Раніше в громадському русі «Кияни передусім!», лідером якого є Пилипишин, заявили, що співробітники УБОЗ вручили йому постанову про порушення проти нього кримінальної справи і почали допит прямо в палаті клініки, де він лікується після гіпертонічного кризу.

Прокуратура Києва порушила кримінальну справу стосовно Пилипишина. Його звинувачують у перевищенні влади і службових повноважень, що завдало збитків громаді на суму понад 15 мільйонів гривень.
XS
SM
MD
LG