Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко святкувала Великдень у храмах різних конфесій


Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко у Великодню ніч відвідала храми різних конфесій, де взяла участь у святкових богослужіннях, повідомив у неділю її сайт.

У Свято-Володимирському кафедральному соборі (Українська православна церква Київського патріархату) Тимошенко взяла участь у хресній ході вірних навколо храму та вранішній молитві. Богослужіння у храмі правив предстоятель УПЦ КП, патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет.

Крім того, лідер «Батьківщини» відвідала церкву Святого Василія Великого (Українська греко-католицька церква), де правив богослужіння глава УГКЦ, верховний архієпископ Святослав Шевчук.

Згодом Тимошенко була присутня на службі у Домовому храмі Димитрія Солунського Патріархії Української автокефальної православної церкви, де богослужіння відправив предстоятель УАПЦ, митрополит Київський і всієї України Мефодій. Подробиці цих відвідин у повідомленні найдетальніші – на кілька абзаців.

Участь Тимошенко у Великодніх богослужіннях завершилась відвіданням Києво-Печерської Лаври (Українська православна церква Московського патріархату). Там вона взяла участь у богослужінні, яке правив предстоятель УПЦ, митрополит Київський і всієї України Володимир.

Юлія Тимошенко також привітала всіх християн із Великоднем і, зокрема, висловила впевненість, що «в Україні все буде добре».
XS
SM
MD
LG