Доступність посилання

ТОП новини

Україна продовжить підтримувати євроінтеграцію


Про це заявив Віктор Янукович, перебуваючи у Брюсселі з офіційним візитом. Для Євросоюзу дуже важливо, щоб Україна продовжувала будувати демократію і розвивати відносини з ЄС, - про це заявив голова Європарламенту Борель


Про це заявив Віктор Янукович, перебуваючи у Брюсселі з офіційним візитом.

Для Євросоюзу дуже важливо, щоб Україна продовжувала будувати демократію і розвивати відносини з ЄС, - про це заявив голова Європарламенту Борель. За його словами, 6 грудня цього року ЄС обговорюватиме з Києвом, як він виконує План дій “Україна-ЄС”, в якому Україна пообіцяла підтримувати верховенство права, проводити реформи, вступити до СОТ. Євросоюз повністю це підтримує, - сказав голова Європарламенту.

Зі свого боку, Янукович пообіцяв, що Україна підтримує європейську інтеграцію. Віктор Янукович: “Сьогодні мова йде про той шлях, який ми повинні пройти спільно з Європейським Союзом, але на цьому шляху саме українці повинні зробити багато чого. Перш за все, відпрацювати і втілити в життя ті реформи, які сьогодні вкрай назріли."

Керівник українського уряду вважає, що зближенню України з Європою сприяють нинішні зміни в країні: конституційна реформа, розподіл влади між урядом, парламентом та президентом. Янукович запевнив, що його уряд боротиметься з корупцією і проводитиме економічні реформи. За словами Януковича, український Кабмін виступає за вступ Києва до СОТ і створення після цього зони вільної торгівлі з ЄС.
XS
SM
MD
LG