Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Янукович підтвердив у Брюсселі курс України на євроінтеграцію


Під час зустрічі з Йозефом Борелем, президентом Європарламенту, Віктор Янукович назвав першочергові завдання України. Голова Європарламенту у відповідь зазначив, що для ЄС є важливим продовження будівництва в Україні демократії і розвитку відносин з ЄС.


Під час зустрічі з Йозефом Борелем, президентом Європарламенту, Віктор Янукович назвав першочергові завдання України: “Це економічні реформи, це вступ України до Світової організації торгівлі. І після цього - створення зони вільної торгівлі з Європейським Союзом. Я сподіваюся, що тісні зв’язки парламенту України і Європарламенту будуть постійними”.

Однак Віктор Янукович зауважив, що темпи інтеграції в ЄС залежать від конституційної реформи: “Сьогодні мова йде про той шлях, який ми повинні пройти спільно з ЄС. Але на цьому шляху саме українці повинні зробити багато чого. Перш за все – відпрацювати та втілити в життя ті реформи, які сьогодні вкрай назріли”.

Голова Європарламенту у відповідь зазначив, що для ЄС є важливим продовження будівництва в Україні демократії і розвитку відносин з ЄС.

За його словами, 6 грудня цього року Євросоюз обговорить з Києвом План дій “Україна-ЄС”. Зокрема, верховенство права, реформи, вступ до СОТ.
XS
SM
MD
LG