Доступність посилання

ТОП новини

Частина населення Полтави залишилися без гарячої води


Сьогодні вранцi на вимогу компанiї "Газ України" вiд газопостачання почали відключати комунальне пiдприємство "Полтаватеплоенерго", внаслiдок чого без гарячої води залишилося майже ціле мiсто

Сьогодні вранцi на вимогу компанiї "Газ України" вiд газопостачання почали відключати комунальне пiдприємство "Полтаватеплоенерго", внаслiдок чого без гарячої води залишилося майже ціле мiсто.

За даними прес-служби міськвиконкому Полтави, пiдставою для вiдключення стала, зокрема, заборгованiсть "Полтаватеплоенерго" за спожитий газ.

Із газопостачанням залишилися 12 котелень, що обслуговують медичні установи мiста. Гаряча вода є й у деяких житлових будинках, розташованих поряд iз лiкарнями.

Представник прес-служби міськвиконкому зазначив, що наразі заборгованiсть пiдприємства за газ становить понад 8,5 мiльйонiв гривень.

За його словами, газопостачання припинили всупереч ухвалi Господарського суду Полтавщини, винесеної за позовом мiської ради про заборону припинення подачi газу на котельнi "Полтаватеплоенерго".
XS
SM
MD
LG