Доступність посилання

ТОП новини

Президент Росії порівняв дії грузинської влади до сталінських


Після засідання Ради безпеки Росії президент Владімір Путін заявив, що Росію хочуть спровокувати. Факт арешту чотирьох російських офіцерів і утримання їх у в''язниці глава російської держави назвав «ознакою правонаступництва політики Лаврентія Берії як усередині країни, так і на міжнародній арені».

27 вересня в Грузії було затримано п''ятьох російських військовослужбовців. Одного з них звільнили, а чотирьом офіцерам грузинські органи влади пред''явили звинувачення в шпигунстві. Тбіліський міський суд обрав як запобіжний захід для російських військовослужбовців, звинувачених в шпигунстві, двомісячний арешт.

У неділю грузинське МВС оприлюднило додаткові матеріали, згідно з якими заарештованих російських офіцерів підозрюють у причетності до підготовки вибуху у Горі минулого року.

Російські військові бази на грузинський території перебувають у підвищеній бойовій готовності – заявив командувач Закавказьким округом російських військ Адрей Попов.

Майже весь склад посольства Російської Федерації в Грузії на чолі з послом у суботу евакуювали. Москва продовжує евакуювати російських громадян з Грузії.
XS
SM
MD
LG