Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську відновили проект «Мерія на зв’язку».


Юлія Рацибарська Дніпропетровськ, 4 жовтня 2006 (RadioSvoboda.Ua) — У Дніпропетровську міська влада відновила дію проекту «Мерія на зв’язку» — серію прямих телефонних ліній з мешканцями міста. Проект перестав діяти під час цьогорічної виборчої кампанії, відтак громадяни не мали можливості поспілкуватись телефоном із місцевими владоможцями — заступниками міського голови, керівниками комунальних підприємств та управлінь міськради.

Проект «Мерія на зв’язку», ініційований три роки тому прес-службою міського голови, цього року не діяв. Все якось не випадало: то обирали нове керівництво, то чубились у сесійній залі. Тепер, призначивши секретарем міськради «регіонала» Олександра Тимошенка, а його однопартійців — керівниками більшості комісій, вгамувались і враз вирішили стати відкритими і прозорими.

Першому свою прозорість випало доводити першому заступникові міського голови Анатолію Крупському — замість визначених двох годин йому довелося упродовж цілого дня витримувати телефонне бомбардування мешканців міста. Найбільше додзвонювачів на гарячу лінію до віце-мера цікавили гарячі питання — тепло та газ.

Комунальні послуги поліпшаться — й подорожчають

Анатолій Крупський
В Анатолія Крупського для них було дві новини: хороша і погана. Хороша — комунальні послуги будуть якіснішими. Погана — але втричі дорожчими, причому вже дуже скоро.

Зокрема, на теплову енергію планують запровадити нові тарифи з нового опалювального сезону: 4 грн. 28 копійок з квадратного метра за теплопостачання. Це зростання практично в 2,7 рази.

Більшість додзвонювачів отримували відповіді на свої питання одразу — віце-мер тут-таки, при журналістах, давав вказівки своїм підлеглим. Решті людей пообіцяв узяти проблеми на особистий контроль.

Гарячих ліній буде багато

Наступна пряма телефонна лінія обіцяє бути не менш насиченою — за слухавку візьметься заступник міського голови з охорони здоров’я, а до нього у дніпропетровців питань не менше.

Цього місяця у рамках проекту «Мерія на зв’язку» міська влада має намір провести 11 гарячих телефонних ліній — у Дніпропетровського міського голови у цій каденції 14 заступників. Отож спілкуватися з мешканцями міста можна чи не щодня.
XS
SM
MD
LG