Доступність посилання

ТОП новини

Франція цікавиться веденням бізнесу на Закарпатті


Про це сьогодні під час зустрічі з головою Закарпатської облдержадміністрації Олегом Гаваші повідомив Надзвичайний і Повноважний посол Франції в Україні. Жан-Поль Везіан вперше приїхав до Закарпаття з офіційним візитом. За його словами, областю він зацікавився тому, що вона межує з чотирма країнами Євросоюзу, а тому в ній вигідно було б започаткувати бізнес.

18 жовтня в Києві проходитиме форум з енергетики, який організовує посольство Франції в Україні, і посол висловив готовність під час заходу надати всі інвестиційні проекти, що є в Закарпатті, французьким бізнесменам.

Жан-Поль Везіан окреслив галузі, які найбільше цікавлять французьку сторону: “Те, що запропонував керівник області, дуже зацікавило французьку сторону, а саме: зелений туризм, меблева промисловість”.

В економіку Закарпаття інвестують партнери 45 країн світу. Однак наразі в області відсутні французькі інвестиції та спільні підприємства. Загальний обсяг торгівлі з Францією протягом поточного року становить близько 14 мільйонів доларів.
XS
SM
MD
LG