Доступність посилання

ТОП новини

Україна відкидає звинувачення Євросоюзу у затягуванні переговорів щодо спрощення візового режиму


Представництво України при Європейському Союзі здивоване коментарем речника Комісара ЄС Роскам-Аббінга, який винуватцем затримки підписання угод щодо візового режиму і реадмісії називає українську сторону.

Представництво України наголошує, що причиною відтермінування стала європейська сторона, яка винесла на переговори нові пропозиції, що є “дискримінаційними для України”.

Тим часом єврокомісар з регіональних питань Данута Хюбнер заявила у Львові, що Євросоюз не будує жодних “мурів” для громадян України у візовій політиці.

10 жовтня у Брюсселі відбудеться засідання комісій України та ЄС щодо питання візового режиму для українців. Про те, що цього року підпишуть угоду про спрощений візовий режим для українців, наголосив в інтерв’ю Радіо Свобода заступник міністра закордонних справ України Микола Маймескул.

“Я не можу говорити про деталі розмови. Але ті, хто потребують пільгових умов, кращих для поїздок в Європу, журналісти, студенти, науковці, пенсіонери, інваліди – у них будуть гарні умови”.
XS
SM
MD
LG