Доступність посилання

ТОП новини

Комуністи не відмовляються від своїх принципових позицій, хоча й підписали заяву антикризової коаліції про готовність до подальших переговорів із «Нашою Україною»


Голова Верховної Ради Олександр Мороз заявив, що далі вважає за можливе створення широкої коаліції. Лідер фракції блоку «Наша Україна» Роман Безсмертний повідомив, що блок не відновлюватиме коаліційні переговори, доки не отримає переконливих пропозицій. Напередодні речниця блоку Тетяна Мокріді наголосила, що «Наша Україна» наполягає на незмінності свого рішення про перехід в опозицію. Вона зазначила, що для «Нашої України» визначальним було виконання Універсалу національної єдності. Комуністична партія відмовляється внести до нової коаліційної угоди весь текст Універсалу.

Про це заявив лідер Комуністичної партії Петро Симоненко.

Голова Верховної Ради Олександр Мороз заявив, що далі вважає за можливе створення широкої коаліції на засадах Універсалу національної єдності.

За його словами, роботу для створення більшості можуть продовжити найближчим часом.

Лідер фракції блоку «Наша Україна» Роман Безсмертний повідомив, що блок не відновлюватиме коаліційні переговори, доки не отримає переконливих пропозицій.

Напередодні речниця блоку Тетяна Мокріді наголосила, що «Наша Україна» наполягає на незмінності свого рішення про перехід в опозицію.

За її словами, переговорний процес зі створення коаліції національної єдності завершений.

Вона зазначила, що для «Нашої України» визначальним було виконання Універсалу національної єдності.

Комуністична партія відмовляється внести до нової коаліційної угоди весь текст Універсалу.
XS
SM
MD
LG