Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні Європейський молодіжний парламент вперше за 18 років свого існування засідатиме в Україні


Рішення про “українську сесію” європейська молодь ухвалила з метою підтримки демократичних перетворень в українській державі. Європейський молодіжний парламент – міжнародна політично нейтральна організація, яка поширює ідею єдиної Європи, діє у 32 державах Євросоюзу та сусідів ЄС


Рішення про “українську сесію” європейська молодь ухвалила з метою підтримки демократичних перетворень в українській державі.

Один з гостей сесії, британський посол Тім Барроу, зазначив: “Я сподіваюся, що у цій державі, в Україні, пишеться одна з наступних сторінок Європи. Україна є частиною Європи, але не всі українці ще збагнули це. Нашою допомогою Україні має стати надання інформації про сучасний європейський дім, сприяння молодіжним обмінам. Ми працюємо над новою угодою щодо спрощення візового режиму, що дозволить збільшити контакти між молоддю в Україні та ЄС”, - сказав посол Великобританії в Україні Тім Барроу.

Європейський молодіжний парламент – міжнародна політично нейтральна організація, яка поширює ідею єдиної Європи, діє у 32 державах Євросоюзу та сусідів ЄС.
XS
SM
MD
LG