Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» повинна кардинально оновити свої керівні органи і сприяти консолідації правоцентристських партій, вважає Президент України


За словами Віктора Ющенка, політика на взаємознищення, як у середині партії, так i стосовно інших політичних сил, «не повинна стати політикою «Нашої України». Президент України закликав змiнити статутнi документи партії. Після виступу Віктора Ющенка на третьому з’їзді «Народного Союзу «Наша Україна» другий етап партійного форуму вирішили провести через 3 тижні, 11 листопада.


«Чому цi полiтичнi партiї не є нашими партнерами? Чому вони не з нами, чия це провина? Хто має консолiдувати демократичнi рухи в Українi? Упевнений - це «Наша Україна», - заявив Віктор Ющенко, виступаючи на третьому з’їзді НСНУ в суботу в Києвi.

Віктор Ющенко вважає, що політика на взаємознищення, як у середині партії, так i стосовно інших політичних сил, «не повинна стати політикою «Нашої України».

За словами Ющенка, необхiдно кардинально оновити керiвнi органи партiї «Наша Україна», змiнити статутнi документи і необхiдно встановити хороший механiзм виборiв до органiв партії.

Керівні органи партії «Народний Союз «Наша Україна» з 21 жовтня втратили свої повноваження в діючому персональному складі, повідомив журналістам на брифінгу голова ради НСНУ Роман Безсмертний.

Згідно зі статутом партії, її керівництво втрачає повноваження перед проведенням звітно-виборного з''їзду. Цей з''їзд розпочався 21 жовтня. Однак, після виступу Президента Віктора Ющенка, другий етап з’їзду «Народного Союзу «Наша Україна» вирішили провести через 3 тижні, 11 листопада.
XS
SM
MD
LG