Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр України доручив урядовцям вивчити наслідки від підвищення ціни на газ для підприємств


Про це Віктор Янукович сказав сьогодні, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів. Вчора у Москві компанія RosUkrEnergo і ЗАТ “УкрГаз-Енерго” підписали доповнення до Договору купівлі-продажу природного газу на 2006-2010 роки. У 2007 році в Україну буде поставлено не менше 55 млрд. кубометрів природного газу середньоазійського походження за ціною 130 доларів за тисячу кубометрів


Про це Віктор Янукович сказав сьогодні, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

Вчора у Москві компанія RosUkrEnergo і ЗАТ “УкрГаз-Енерго” підписали доповнення до Договору купівлі-продажу природного газу на 2006-2010 роки.

У 2007 році в Україну буде поставлено не менше 55 млрд. кубометрів природного газу середньоазійського походження за ціною 130 доларів за тисячу кубометрів.

Як заявив у студії Радіо Свобода Олексій Івченко, екс-керівник “Нафтогазу України”, нова газова угода погіршує умови постачання палива в Україну:

Або переговорна група з українського боку є абсолютно непрофесійною та безхребетною, або це є свідома політика українських переговорників. Це є погіршення умов поставок газу в Україну в ціновому факторі. На це не було підстав. Підписані відповідні угоди на початку 2006 року, в яких йдеться, що в односторонньому порядку жодна зі сторін не має права поміняти ціну на газ”.
XS
SM
MD
LG