Доступність посилання

ТОП новини

Фірму “Сіменс” зацікавила реконструкція Одеського аеропорту.


Петро Каландирець Одеса, 31 жовтня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Одеський міський голова Едуард Гурвіц прийняв групу представників дочірнього підприємства „Сіменс Україна” на чолі з генеральним директором і генеральним представником фірми „Сіменс – Південь” Андреа Раффаседер.

Одеський аеропорт.
Метою візиту, як повідомили Радіо Свобода в управлінні інформації Одеської міськради, бізнесмени назвали знайомство і визначення перспектив співпраці.

Андреа Раффаседер поінформувала Одеського міського голову про основні напрямки діяльності концерну в Україні.

Заснований 158 років тому, „Сіменс” традиційно активний на таких напрямках як інформатика та зв”язок, автоматизація, енергетика, транспорт, медицина.

У останні роки концерн відіграє помітну роль на ринку фінансових послуг і управління нерухомістю.

Пані Раффаседер говорила про значну інвестиційну привабливість Одеси з точки зору перспектив реалізації проектів, спрямованих на розвиток міської інфрастуктури, зокрема комплексної переробки побутових відходів, модернізації вуличного освітлення і систем автоматизованого управління дорожнім рухом.

Велике зацікавлення делегація західних бізнесменів виявила до питання реконструкції Міжнародного аеропорту „Одеса”, запропонувавши різноманітні варіанти участі у ній концерну „Сіменс”.
XS
SM
MD
LG