Доступність посилання

ТОП новини

Колишнiй мiнiстр юстицiї готовий розглядати будь-які пропозицiї щодо своєї подальшої роботи


Роман Зварич не підтвердив і не спростував неофіційної інформації про можливе його призначення постійним представником Президента у Верховній Раді.

Роман Зварич не підтвердив і не спростував неофіційної інформації про можливе його призначення постійним представником Президента у Верховній Раді:

“Так, цікава пропозиція. Ну, я не заздрю антикризовій коаліції, якщо я буду на тій посаді... Мені ніхто жодних пропозицій не робив, i я вважаю, що це правильно. Було б неетично до відставки якісь пропозиції тримати, як цукерку, перед міністрами, що вже подали заяви, щоб цією цукерочкою не давати можливості міністрам відкликати свої заяви. Це була абсолютно правильна і поведінка, i позиція секретаріату президента. А що буде далi – я, звичайно, відкритий до різних пропозицій”.

Вчора Верховна Рада відправила у відставку 2 “помаранчевих” міністрів з 4-х, що написали заяви: міністра юстиції Романа Зварича та міністра культури Ігоря Ліхового. На ці посади призначили Олександра Лавриновича та Юрія Богуцького відповідно.
XS
SM
MD
LG