Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську розпочався ІІІ Міжнародний фестиваль дизайну «Корова!!!», організований Французьким культурним центром та Посольством Франції в Україні


Цього року Фестивалі дизайну «Корова!!!» у Дніпропетровську бере участь кілька десятків дизайнерів та плакатистів з України та країн СНД.

Цього року Фестивалі дизайну «Корова!!!» у Дніпропетровську бере участь кілька десятків дизайнерів та плакатистів з України та країн СНД. Усі авторські роботи розподілені за трьома напрямками: «Плакат», «Пакування» та «Листівка».

За словами організаторів, більшість творів виконані у техніці комп’ютерної графіки, однак серед листівок чимало ручних робіт.

Почесним гостем фестмивалю є французький графік-дизайнер Бенжамен Гомес. Його графічні роботи представлені у позаконкурсній програмі. Автор виставок з дизайну та графіки афіши та плакату „Пластика Слова”, „Писати вголос”, „Трансміссії”. Він розробляє рекламні носії для регіонального Центру Сучасного Мистецтва у Франції, інтернет-сайти для американських і французьких музеїв та галерей.
XS
SM
MD
LG