Доступність посилання

ТОП новини

Міністр охорони здоров’я заявляє про готовність залишитися в уряді Віктора Януковича


Юрій Поляченко зробив відповідну заяву після засідання Кабінету Міністрів. А міністр з питань сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко зауважив, що він не відкликає заяви про відставку, яку направив до парламенту. Прем’єр-міністр запропонував двом міністрам -“нашоукраїнцям” зробити вибір між політикою та роботою в уряді. Фракція “Наша Україна” офіційно оголосила про перехід в опозицію 4 жовтня.


Юрій Поляченко зробив відповідну заяву після сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів: “Відповідно до вчорашніх розмов з прем’єр-міністром України, з головою Верховної Ради України, де запропонували нам залишитися працювати в уряді для консолідації суспільства, для консолідації всіх гілок влади, в першу чергу, Президента з Верховною Радою, урядом України, я зараз висловлюю готовність працювати в уряді і хочу це підтвердити”.

Водночас міністр з питань сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко зауважив, що він не відкликає заяви про відставку, яку направив до парламенту.

Сьогодні ж на засіданні уряду прем’єр-міністр Віктор Янукович запропонував двом міністрам -“нашоукраїнцям” зробити вибір між політикою та роботою в уряді:

“У мене по роботі до вас питань немає. Але що стосується політичних заяв, і остання заява “Нашої України, то на неї треба дати відповідь. Чи ви згодні з тим, що уряд має йти у відставку. Я хотів би, щоб ви визначилися. Якщо ми працюємо разом, ми будемо знімати політичні питання і працюватимемо далі”.

Фракція “Наша Україна” офіційно оголосила про перехід в опозицію 4 жовтня, після цього з уряду звільнили 2-х міністрів від цієї політичної сили - юстиції Романа Зварича і культури Ігоря Ліхового.
XS
SM
MD
LG