Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Луценко вважає звинувачення у корупції на його адресу «політичною розправою» і відкидає їх


Учора заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін стверджував, що його відомство виявило серйозні факти корупції у МВС.

Про це міністр внутрішніх справ заявив, перебуваючи у Львові.

«Це виключно політична відповідь Генеральної прокуратури України, яка сьогодні хоче закрити рота міністрові внутрішніх справ у справах саботажу кримінальних справ проти Щербаня, Мельника, Засухи, Бакая та інших високопосадовців», — вважає Луценко.

«Я розглядаю вчорашні заяви заступника генпрокурора як виключно політичну відповідь моїм звинуваченням прокуратурі у саботажі кримінальних справ, порушених прокуратурою за матеріалами міліції. Хочу нагадати, що пан Кузьмін, який свого часу порушував кримінальну справу по подіях на Майдані, вірніше, намагався її порушити, сьогодні продовжує політичну розправу над тими, хто не дає спокійно дерибанити кримінальні справи в Генпрокуратурі», — наголосив Луценко.

Учора заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін стверджував, що його відомство виявило серйозні факти корупції у МВС.

Він також висловлював конкретні звинувачення на адресу міністра — такі, як незаконне присвоєння спеціальних звань керівникам МВС, незаконне видання бойових пістолетів тощо.
XS
SM
MD
LG