Доступність посилання

ТОП новини

Президент і прем''єр-міністр домовляться про співпрацю, таке сподівання висловив керівник Секретаріату Президента


"Я думаю, такий шанс ще не втрачено, і в мене є всі підстави вважати, що до кінця року вони домовляться". Віктор Балога також зазначив, що Віктор Ющенко сподівається, що домовленості, які існували під час підписання Універсалу національної єдності, прем''єр-міністр не забув.

Про це Віктор Балога повідомив в інтерв''ю щотижневику «Дзеркало тижня»:

"Я думаю, такий шанс ще не втрачено, і в мене є всі підстави вважати, що до кінця року вони домовляться".

За словами Балоги, завдання Президента Віктора Ющенка – консолідація:

“Це стосується відносин з Кабінетом міністрів, головою парламенту та антикризовою коаліцією. Президент не хоче будувати роботу через конфронтацію, і через це не відповідає агресією на агресію, намагаючись обходити гострі кути, які хтось спонтанно або усвідомлено створює”. Балога також зазначив, що Віктор Ющенко сподівається, що домовленості, які існували під час підписання Універсалу національної єдності, прем''єр-міністр не забув:

"Так, сьогодні є багато речей, які озвучувалися в одному ключі, а реалізуються в іншому. Це стосується й питань зовнішньої політики, НАТО, ЄС і т.д. Але потрібно терпіння, і я переконаний, що найближчим часом ми знайдемо гармонію у відносинах, і це буде стосуватися насамперед питань зовнішньої політики: європейської і євроатлантичної інтеграції", - зауважив керівник Секретаріату Президента Балога.
XS
SM
MD
LG