Доступність посилання

ТОП новини

«УкрГазЕнерго» зволікає з наданням інформації щодо постачання газу українським підприємствам, стверджує керівник Антимонопольного комітету


Так заявив Олексій Костусєв у відповідь на запитання Радіо Свобода. «УкрГазЕнерго» відмовилося постачати газ низці підприємств, мотивуючи це наявністю запасів газу в цих підприємств. Президент Віктор Ющенко доручив Антимонопольному комітетові розслідувати ситуацію з постачанням газу «УкрГазЕнерго». Після цього РНБО рекомендувала Комітетові перевірити діяльність компанії.


На запитання Радіо Свобода Олексій Костусєв заявив: «Цього тижня ми очікували отримати відповіді. „УкрГазЕнерго“ факсом отримало наш запит 9 листопада. Сьогодні ми отримали від них відповідь, що 9-го вони нічого не отримували, факсом вони не рахують, офіційною поштою вони отримали це 14 числа, і згідно з 33 статтею Закону „Про інформацію“ вони нам нададуть відповідь у місячний термін. Хоча цей закон абсолютно не стосується їх. Вони повинні надати нам інформацію у термін, встановлений державним уповноваженим».

«УкрГазЕнерго» відмовилося постачати газ низці підприємств, мотивуючи це наявністю запасів газу в цих підприємств.

Президент Віктор Ющенко доручив Антимонопольному комітетові розслідувати ситуацію з постачанням газу «УкрГазЕнерго». Після цього РНБО рекомендувала Комітетові перевірити діяльність компанії.

«УкрГазЕнерго» спростовує інформацію щодо свого монопольного статусу в Україні.
XS
SM
MD
LG