Доступність посилання

ТОП новини

Вибори мера Кіровограда можуть визнати недійсними, вважають у Комітеті виборців України


На думку Комітету, Кіровоградська міська виборча територіальна комісія зняла з реєстрації одного з кандидатів незаконно.

За словами речника КВУ Олександра Черненка, для цього є всі підстави.

На думку Комітету, Кіровоградська міська виборча територіальна комісія зняла з реєстрації одного з кандидатів, Олександра Нікуліна, незаконно.

До того ж, інформація про це надійшла на виборчі дільниці з запізненням на кілька годин.

Керівник Кіровоградського відділення КВУ Володимир Гришко повідомив, що за попередніми підсумками паралельного підрахунку голосів, яке здійснила низка громадських організацій, на виборах мера веде перед комуніст Володимир Казаков. За нього проголосували майже 16 відсотків виборців.

Другим іде представник “Нашої України”. За Олександра Дануцу проголосували трохи більше від 15 відсотків.

Тим часом на виборах міського голови Чернігова, за попередніми даними, переміг колишній мер Олександр Соколов, на виборах мера Полтави — секретар міської ради Андрій Матковський.

Як повідомив перший заступник міського голови Чернігова, за попередніми даними, за Соколова, який балотувався як самовисуванець, проголосували близько 40 відсотків виборців.

За словами речника Комітету виборців Олександра Черненка, за даними паралельного підрахунку голосів Комітету за Матковського у Полтаві проголосували 54 відсотки виборців.
XS
SM
MD
LG