Доступність посилання

ТОП новини

Член парламентської фракції "Наша Україна" Третьяков виступає за скасування політреформи


А лiдерка парламентської коалiцiї та фракцiї Партiї регiонiв Раїса Богатирьова застерiгає вiд спроб вiдмовитися вiд полiтреформи.

Про це йдеться у статтi Олександра Третьякова "Скасувати "Чотири двiйки" - це припинити смуту в Українi", опублiкованiй у газетi "Дзеркало тижня".

"Я вважаю, що лише шляхом скасування неправового закону #2222-IV вiд 8 грудня 2004 року можна вийти на створення ефективної та збалансованої системи влади. Але мета скасування - не повернення у часи Леонiда Кучми. Українським полiтикам i суспiльству пiд силу прийти до системного оновлення Конституцiї", - пише член ради "Народного союзу "Наша Україна", член парламентської фракцiї "Наша Україна" Олександр Третьяков.

А лiдерка парламентської коалiцiї та фракцiї Партiї регiонiв Раїса Богатирьова застерiгає вiд спроб вiдмовитися вiд полiтреформи як частини широкого компромiсу. Про це вона пише у статтi "Лист до самураїв", опублiкованiй у тижневику "Дзеркало тижня".

Говорячи про можливий референдум з ухвалення нової Конституцiї або її нової редакцiї, лiдерка антикризової коалiцiї наголосила, що це суперечить чинному Основному закону, який встановлює вичерпний перелiк конституцiйних питань, якi може бути винесено на референдум.
XS
SM
MD
LG