Доступність посилання

ТОП новини

За фактом пожежі, яка сталася під час утилізації ракети у Дніпропетровську, прокуратура порушила кримінальну справу


Правоохоронці встановили, що посадові особи ТОВ «Укрспецтехнологія», які утилізували ракетну техніку, порушували безпеку праці. Це стало причиною вибуху ракети і пожежі, в якій двоє осіб отримали опіки середнього ступеню тяжкості.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області, правоохоронці встановили, що посадові особи ТОВ «Укрспецтехнологія», які утилізували ракетну техніку, порушували безпеку праці. Це, за інформацією прокуратури, стало причиною вибуху ракети і пожежі, в якій двоє осіб отримали опіки середнього ступеню тяжкості.

За інформацією прокуратури, інцидент стався 28 листопада. Однак перші офіційні повідомлення про нього з’явились тільки через кілька днів.

Депутати облради зажадали від МНС пояснень щодо надзвичайної події. Заступник начальника Головного управління МНС в області повідомив: «Пожежа виникла при розрізанні ракети С-200, сталася розгерметизація на магістральних трубопроводах, які подають окислювач і паливо. Сталася хімічна реакція і спалах. Дві людини отримали опіки, знаходяться в реанімації, це — директор і працівник».

Інших подробиць інциденту в місцевому управлінні МНС не подають.
XS
SM
MD
LG