Доступність посилання

ТОП новини

Кілька тисяч людей мітингують під стінами Київської міської адміністрації


Прихильники БЮТу, “Нашої України” та блоку Кличка протестують проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. З першого грудня тарифи на відповідні послуги у столиці мають зрости майже у 3,5 рази. Київський міський голова Леонід Чернівецький сьогодні особисто вніс до порядку денного засідання сесії Київради питання про створення комісії з перевірки правильності нарахування тарифів. Приміщення мерії охороняється великою кількістю міліції.

Фото з мітингу.
Прихильники БЮТу, “Нашої України” та блоку Кличка протестують проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Народні обранці від цих партій створили міжфракційне депутатське об’єднання „Демократичний Київ” у Київській міській раді.

З гаслами “ганьба Черновецькому”, “мера геть”, вони погрожують поспускати колеса депутатським машинам і обіцяють “революцію вогню”.

Демонстрація зайняла частину дороги. Мітинг оточили правоохоронці.

Підтримати киян прийшли депутати Верховної Ради. Бютівець Микола Томенко зазначив:

«Ми розуміємо, що, звичайно, підвищення буде, але ті наші розрахунки, які ми зробили, це трирічний період виведення на нову систему господарювання, де йдеться про болісне, але реалістичне підвищення середньому мова йде про 1, 2-1,7 раз в рік. Для нас важливо, щоб почалася дискусія, демократична дискусія в Київраді, щоб ми все-таки говорили не міфічними цифрами збагачення деяких осіб, а реальними цифрами економіки і захисту киян”.

З першого грудня тарифи на відповідні послуги у столиці мають зрости майже у 3,5 рази.

Плакати пікетувальників.
Мінюст вважає, що відповідне розпорядження Київміськадміністрації не може набути чинності, оскільки його не зареєстрували.

Київський міський голова Леонід Чернівецький сьогодні особисто вніс до порядку денного засідання сесії Київради питання про створення комісії з перевірки правильності нарахування тарифів.

У відповідь на це представники опозиції заблокували трибуну. Фракції БЮТ, "Наша Україна" i блок Вiталiя Кличка зажадали, щоб розглянули насамперед їхнiй проект рiшення щодо тарифiв.

Вчора 70 депутатів від блоків Черновецького та Литвина, Партії регіонів, “Громадського активу Києва” створили більшість у Київміськраді.

Приміщення мерії охороняється великою кількістю міліції.

Фракція БЮТ у Київраді вимагає скасувати підвищення тарифів і ухвалити рішення проти розбазарювання комунального майна

Народний депутат, лідер Київської міської організації “Народного Союзу Наша Україна” Микола Мартиненко заявляє, що столична "Наша Україна" не відступиться від своїх позицій щодо комунальних тарифів.
XS
SM
MD
LG