Доступність посилання

ТОП новини

Президент сподівається, що Верховна Рада врахує його пропозиції до бюджету-2007


Про це Віктор Ющенко сказав, перебуваючи у Таллінні. Голова держави переконаний, що в парламенті не буде 300 голосів на подолання його вето. Керівник служби соціально-економічного розвитку Секретаріату Президента Олександр Шлапак упевнений, що Кабінет міністрів перерахує показники бюджету на наступний рік і його ухвалять вчасно.


Про це Віктор Ющенко сказав, перебуваючи у Таллінні.

Голова держави переконаний, що в парламенті не буде 300 голосів на подолання його вето.

Керівник служби соціально-економічного розвитку Секретаріату Президента Олександр Шлапак упевнений, що Кабінет міністрів перерахує показники бюджету на наступний рік і його ухвалять вчасно.

«Я переконаний, що це „бряцання зброєю“… Мине день, два, і ми все одно сядемо і почнемо конструктивну роботу по розрахунках. Переконаний у тому, що в уряді і парламенті абсолютно відповідальні люди сидять. Що називається, „попробували з наскоку“ — а раптом вдасться. Не вийшло! Значить, вернемося, сядемо за стіл, перерахуємо все. І вірю в те, що ми достатньо вчасно приймемо бюджет. Навіть якщо ми запізнимося, там у перші числа січня зайдемо, нічого страшного не трапиться», — сказав Шлапак.

Напередодні Президент ветував Держбюджет на наступний рік, повернувши його Верховній Раді зі своїми пропозиціями.

Віктор Ющенко запропонував збільшити мінімальну заробітну плату та прожитковий мінімум.

Кабмін називає ветування держбюджету-2007 спробою дестабілізувати політичну ситуацію в Україні.
XS
SM
MD
LG