Доступність посилання

ТОП новини

У Великобританії оприлюднили результати трирічного розслідування обставин смерті принцеси Діани


Керівник слідчої групи, колишній голова Скотланд-Ярду лорд Стівенз заявив, що загибель пари була трагічним нещасним випадком, що стався з вини нетверезого водія друга принцеси Доді аль-Фаєда. Батько аль-Фаєда і далі вважає, що Діану й Доді вбили британські спецслужби.

Вона разом зі своїм другом Доді аль-Фаєдом загинула внаслідок автоаварії у Парижі у 1997 році.

Керівник слідчої групи, колишній голова Скотланд-Ярду лорд Стівенз заявив, що загибель пари була трагічним нещасним випадком, що стався з вини нетверезого водія аль-Фаєда — Анрі Поля.

Лорд Стівенз сказав на прес-конференції у лондонській залі Королеви Єлизавети ІІ, що слідство вивчило всі свідчення, пов’язані з теоріями щодо змови з метою вбивства принцеси та Доді аль-Фаєда: «Я задоволений, що ніхто не намагався приховати жодної інформації. Ми певні, що звинувачення у змові не мають під собою жодних підстав».

Батько аль-Фаєда, єгипетський мільйонер Мохамед аль-Фаєд, відкидає результати розслідування Стівенза. Він і далі вважає, що Діану й Доді вбили британські спецслужби за наказом королівського палацу, аби не допустити шлюбу матері принців Вільяма та Гаррі з мусульманином.
XS
SM
MD
LG