Доступність посилання

ТОП новини

Прем''єр критикує механізм ухвалення актів Президента за непрозорість


За словами Януковича, протистояння між Президентом і Кабміном припиниться після законодавчого забезпечення всіх конституційних норм щодо перерозподілу повноважень Президента й уряду. Напередодні Віктор Ющенко призупинив дію указів про призначення шести заступників міністра внутрішніх справ. Мінюст назвав це рішення перевищенням президентських повноважень.


Віктор Янукович: “Закони, які ухвалюють в парламенті і в уряді, необхідні постанови на виконання цих законопроектів, ухвалюють прозоро, передбачувано – працює регламент Кабінету Міністрів. Щодо актів Президента, ми не знаємо, як їх готують, не очікуємо тих указів, які ухвалюють і під що їх ухвалюють”.

За словами Януковича, протистояння між Президентом і Кабміном припиниться після законодавчого забезпечення всіх конституційних норм щодо перерозподілу повноважень Президента й уряду.

Напередодні Віктор Ющенко призупинив дію указів про призначення шести заступників міністра внутрішніх справ. Мінюст назвав це рішення перевищенням президентських повноважень.

За інформацією прес-служби МВС, усі призначені міністром Василем Цушком заступники продовжують виконувати обов’язки.
XS
SM
MD
LG