Доступність посилання

ТОП новини

Голова фракції БЮТ у Київраді заявляє, що підвищення тарифів скасували, мер столиці спростовує це


З 1-го грудня відповідно до його розпорядження тарифи на комунальні послуги у місті Києві зросли в середньому у 3 з половиною рази.

Як повідомила сьогодні на сесії Київради Тетяна Меліхова:

“19-го грудня 2006 року суддя Шевченківського районного суду міста Києва Бужак, розглянувши адміністративний позов депутатів Київради до виконавчого органу Київської міської ради про визнання протиправними та скасування розпоряджень КМДА що стосується встановлення нових тарифів на житлово-комунальні послуги. Ті розпорядження, які були одноосібно підписані київським міським головою Леонідом Черновецьким щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги скасовані рішенням Шевченківського районного суду. Це подарунок киянам, це рішення першої інстанції”.

Одразу після оприлюднення цієї інформації наявність такого рішення заперечив голова Київської міської державної адміністрації Леонід Черновецький:

“Не було рішення про скасування тарифів. Ви бачили у неї в руках? (журналісти:”Бачили!”) І там що написано? (журналісти: “Скасувати!”) Значить ввечері повернуть назад!”

З 1-го грудня відповідно до його розпорядження тарифи на комунальні послуги у місті Києві зросли в середньому у 3 з половиною рази.
XS
SM
MD
LG