Доступність посилання

ТОП новини

Президенти Віктор Ющенко і Володимир Путін домовилися, що друге засідання українсько-російської міждержавної комісії відбудеться наступного року в Росії


Про це вони повідомили на прес-конференції. Україна розраховує на цьому засіданні підписати меморандум про стратегічне співробітництво з Росією. Президенти домовилися в 2007 році активізувати переговори про делімітацію державного кордону в Керченській протоці й Азовському морі. "Ми дали доручення міністерствам закордонних справ, органам комісій максимально прискорити переговірний процес з цього питання", - сказав В. Ющенко.

Про це вони повідомили на прес-конференції. "Російська сторона буде рада прийняти в себе україно-російську комісію, як ми домовилися, в червні-травні", - сказав Путін. Україна розраховує на цьому засіданні підписати меморандум про стратегічне співробітництво з Росією.




Президент Віктор Ющенко й Президент Росії Володимир Путін домовилися в 2007 році активізувати переговори про делімітацію державного кордону в Керченській протоці й Азовському морі.

"Ми знайшли добру активізацію відносно цього питання щодо Азовського моря, у крайньому разі, процес цей почався щодо Чорного моря, по сухопутній частині україно-російського кордону. Сьогодні ми підтвердили бажання у 2007 році максимально активізувати переговорний процес щодо кордону і його розмежування в Керченській протоці. Ми дали доручення міністерствам закордонних справ, органам комісій максимально прискорити переговірний процес з цього питання", - сказав Ющенко.

Він висловив сподівання, що до наступного засідання комісії в травні-червні частина цих питань буде вже вирішена.
XS
SM
MD
LG