Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК перевiритть наявнiсть пiдписних листiв на пiдтримку референдуму щодо НАТО i ЄЕП у Рiвненськiй областi


Вiдповiдне розпорядження пiдписав у п’ятницю голова Центральної виборчої комiсiї Ярослав Давидович.

Вiдповiдне розпорядження пiдписав у п’ятницю голова Центральної виборчої комiсiї Ярослав Давидович.

Попередня перевiрка ЦВК виявила, що у Корецькiй районнiй радi вiдсутнi пiдписнi листи на пiдтримку референдуму. Тоді як, на адресу ЦВК надiйшло звернення голови виконкому СДПУ(о) Юрiя Задорожного, в якому сказано, що в цiй райрадi перебувають 118 пiдписних листiв iз 2360-ма підписами на підтримку всеукраїнського референдуму щодо членства України в НАТО та участі в Єдиному економічному просторі (ЄЕП).

До Рiвненської областi вiдряджено спiвробiтникiв секретарiату ЦВК.

У п''ятницю відбулася розширена нарада Центральної виборчої комісії, на якiй розглянули питання про можливий Всеукраїнський референдум щодо членства України в НАТО та участi в ЄЕП.

«Пiд час розгляду вiдповiдних матерiалiв було заздалегiдь проаналiзовано можливiсть проведення найближчим часом засiдання, присвяченого долi вищезгаданого референдуму», – сказано у повідомленні прес-служби ЦВК.

Збiр пiдписiв за проведення всеукраїнського референдуму, iнiцiйований Соцiал-демократичною партiєю України (об''єднаною), проходив із жовтня 2005 – до березня 2006 року. Як зазначають в СДПУ(о), 4 мільйони 664 тисячі 902 громадянина України поставили свої підписи за проведення референдуму.
XS
SM
MD
LG