Доступність посилання

ТОП новини

Андрій Шевченко продовжив безрезультатну серію в матчах за лондонський «Челсі».


Геннадій Мороз Київ, 27 грудня 2006 (RadioSvoboda.Ua) – У черговому матчі англійської Прем’єр-Ліги український футболіст лондонського «Челсі» провів на полі рівно годину. Одначе відзначитися у воротах середняка чемпіонату «Редінга» так і не зумів.

На відміну від двох попередніх матчів, у грі проти «Редінга» Андрій Шевченко з’явився на полі з перших хвилин. Одначе, і в цій зустрічі український форвард «Челсі» діяв доволі невиразно. Внаслідок чого його замінили всередині другої половини гри. А найпомітнішим у складі чемпіонів Англії знову був Дідьє Дрогба. Нападаючий з Кот-д’Івуару двічі вразив ворота середняка англійської першості. Щоправда, це не допомогло «Челсі» здобути перемогу. Футболісти «Редінга» виявилися гідними опонентами одного з лідерів і спромоглися зрівняти рахунок 2 : 2. Після матчів 20-го туру лондонці програють лідерові чемпіонату — «Манчестерові Юнайтед», який у вівторок без особливих зусиль здолав опір «Вігана», вже 4 очки. Наступні поєдинки англійської Прем’єр-ліги відбудуться у суботу 30 грудня. За день до новорічних свят, клуб Андрія Шевченка «Челсі» вдома прийматиме «Фулгем».

На Чемпіонаті України вже 15 плавців здобули право виступати на чемпіонаті світу

Чемпіонат України з плавання, що цими днями проходив у Харкові, майже стовідсотково визначив склад збірної України на чемпіонат світу. Нині кваліфікаційний бар’єр подолали 15 спортсменів. Ще шестеро визначаться за результатами естафети 4 х 100 вільним стилем.

Жодних несподіванок національна першість не подарувала і в березні в Мельбурні честь головної команди України захищатимуть усе знайомі обличчя: Олег Лісогор, Валерій Димо, Ірина Амшеннікова, Ганна Хлистунова, Андрій Сердінов, Катерина Зубкова та інші. Буде серед них і Яна Клочкова, яка через харчове отруєння змушена була пропустити харківський старт. Зауважимо, що окрім чемпіонату України своєрідним відбором на майбутню світову першість для українських плавців був також грудневий чемпіонат Європи на «короткій воді».

Американська фігуристка прагне пробитися до складу збірної України на Олімпійські Ігри у Ванкувері

Головною несподіванкою чемпіонату України з фігурного катання стали змагання танцювальних пар, де в дуеті з Олегом Войком була заявлена американська спортсменка Наталі Бос. Нагадаю, що доволі перспективна пара в складі Войка і Юлії Головіної припинила своє існування через завершення кар’єри партнершею.

На нинішній першості новоутворений інтернаціональний дует був третім після обов’язкового танцю. Проте він змушений був зійти з турніру через травму Наталі Бос. Додам, що американська фігуристка не приховує свого бажання вже найближчим часом змінити громадянство на українське і разом з Олегом Войком поборотися за місце в складі Олімпійської збірної України на Зимових іграх 2010 року у Ванкувері.
XS
SM
MD
LG