Доступність посилання

ТОП новини

Середня заробітна плата на підприємстві «Міттал Стіл Кривий Ріг» зросла до 2 тисяч гривень


Адміністрація колишньої «Криворіжсталі» і профспілка підписали галузеву угоду на 2007—2008 роки.

Про це оголосив генеральний директор компанії Нарендра Чодері.

Адміністрація колишньої «Криворіжсталі» і профспілка підписали галузеву угоду на 2007—2008 роки.

Як каже голова профспілки металургів і гірників України Володимир Казаченко, цей документ фіксує, що темпи хростання середньої заробітної плати на підприємстві будуть перевищувати індекс інфляції, а посадовий оклад працівника 1 розряду з нормальними умовами праці буде дорівнює прожитковому мінімуму для працездатної людини в Україні. Документ також обумовлює, що адміністрація ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» гарантує подальше підвищення заробітної плати на підприємстві.

В адміністрації підприємства зазначають, що на рішення підвищити заробітну плату вплинули минулорічні успіхи підприємства у виробничій, економічній і соціальній сферах. Відтак із нового року зарплату підняли на 7 відсотків. Гендиректор обіцяє, що за умови нормального розвитку бізнесу це буде не єдине підвищення заробітної плати впродовж року.

Сторони також домовилися про збільшення коштів, які профспілка отримуватиме на культурно-масову й спортивну роботу та оздоровлення працівників: їхня сума складе близько піввідсотка від фонду оплати праці.
XS
SM
MD
LG