Доступність посилання

ТОП новини

За підсумками 2006 року Олег Блохін потрапив до першої десятки провідних футбольних тренерів світу.


Київ, 10 січня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Міжнародна федерація футбольної історії та статистики гідно відзначила вихід національної збірної України у чвертьфінал Світової першості. У повній відповідності з цим здобутком тренер українців Олег Блохін посів восьме місце в списку найсильніших наставників планети.


Цього року перемогу в традиційному референдумі Міжнародної федерації футбольної історії та статистики цілком закономірно здобув наставник чемпіонів світу збірної Італії Марчело Ліппі. Попереду Блохіна розташувалися також керманич збірної Франції Раймон Доменек, екс-очільник німецького Бундестіму Юрген Клінсман, аргентинець Пеккерман, Гуус Хідінк чи, приміром, бразильський наставник збірної Португалії Луїш Феліпе Сколарі. А ось найкращим клубним тренером року міжнародна Федерація футбольної історії та статистики вже вдруге поспіль назвала португальського наставника лондонського “Челсі” Жозе Моуріньйо.

Переможцем дебютного Кубка світу зі швидких шахів став Петер Лєко

У вирішальному поєдинку турніру з призовим фондом 135 тисяч доларів, що проходив в Одесі, угорський гросмейстер здолав Василя Іванчука. Обидві фінальні партії закінчилися внічию. Не приніс результату і перший тай-бейк. І лише в наступній партії зі скороченим регламентом часу Петерові Лєко таки вдалося вирвати перемогу в українця. А разом з нею і титул переможця першого розіграшу Кубка світу зі швидких шахів.

Володимир Кличко відмовляється боксувати в Росії

У вівторок промоутерська компанія братів Кличків спростувала інформацію про початок переговорів з Миколою Валуєвим. Як можливий суперник Володимира вельми цікавить Олег Маскаєв. Одначе, зі слів команди Кличків, бій українця з нинішнім чемпіоном світу, за версією Всесвітньої боксерської ради, якщо й відбудеться, то тільки не в Москві або ж Санкт-Петербурзі, як того хотіла російська сторона. Додам, що у вівторок за проведення боксерського матчу між Володимиром Кличком і Маскаєвим саме в столиці Росії висловився багаторічний мер Москви Юрій Лужков.

Київський “Сокіл” зазнає 13 поспіль поразки в білоруській Екстра-Лізі з хокею

Хокеїсти київського “Сокола” в новому році продовжують встановлювати власні антирекорди. Остання поразка у білоруському Могильові від місцевого “Хімовлокна” стала для киян вже 29 в цьогорічній першості сусідньої країни. Власне, в 39 матчах білоруської Екстра-Ліги українці спромоглися лише на 6 перемог. Ще 4 матчі команда Олександра Сеуканда звела внічию. Ще не так давно один з претендентів на перемогу в чемпіонаті “Сокіл” міцно загруз нині на передостанньому місці білоруської першості. А від 8 місця, що дає право на виступ у плей-офф, киян відділяє прірва у 24 очки. Вже сьогодні українські хокеїсти у гостях зустрінуться з мінським “Кераміном”– одним із лідерів чемпіонату і сенсаційним переможцем Континентального кубка Європи.
XS
SM
MD
LG