Доступність посилання

ТОП новини

Найкращим інтелектуальним детективом минулого року, за версією “Альманаху детективи”, став твір Олексія Волкова “Амністія для хакера”


Найпопулярніші детективи 2006 року визначалися за підсумками всеукраїнського опитування серед видавців і розповсюджувачів книжок.

Найпопулярніші детективи 2006 року визначалися за підсумками всеукраїнського опитування серед видавців і розповсюджувачів книжок.

Втім редакція оцінювала не лише вітчизняні твори, говорить комерційний директор проекту Оксана Іванченко: “Лідерів продаж та найкращих авторів ми визначили в декількох номінаціях. Це детективи авторів далекого зарубіжжя, також детективи російських авторів. Ми визначили найкращих за 2006 рік серед українських письменників та літераторів, які працюють у детективному жанрі”.

Найкращим іноземним детективом став “Код Да Вінчі” Дена Брауна. Редакція альманаху запросила його до України для урочистого вручення пам’ятного знаку “Золота Люлька Шерлока Холмса”.

Дебютом року став твір Антоніни Доміан “Загадкова смерть теледиви”. Від альманаху вона отримала чек на 10 000 гривень. Права на екранізацію повісті має намір викупити одна з голлівудських кіностудій. Найбільшу грошову винагороду в розмірі 25 тисяч гривень за найкращий політичний детектив не вручили нікому за відсутності претендентів.
XS
SM
MD
LG