Доступність посилання

ТОП новини

Постійна делегація Верховної Ради візьме участь у роботі чергової сесії Парламентської асамблеї Ради Європи


Про це повідомила прес-служба Верховної Ради.

Про це повідомила прес-служба Верховної Ради.

На сесії в Страсбурзі (Франція) 22-26 січня планують розглянути питання нинішньої ситуації в Косовому, погрози використання енергетичних поставок як інструменту політичного тиску, питання сільського господарства й нелегальної зайнятості в Європі, застосування правових заходів для боротьби з насильством проти дітей і формами дитячої експлуатації, майбутнього дітей і сиріт.

Крім того, на порядку денному сесії - майбутнє хворих на ВІЛ/СНІД, поширення епідемії цієї хвороби серед жінок і дівчаток у Європі.

У рамках роботи ПАРЄ також заплановані зустрічі делегації Верховної Ради із заступником генерального секретаря ПАРЄ Мод де Бьор-Букіккьо й співдоповідачами моніторингового комітету асамблеї Ханне Северинсен і Ренатою Вольвенд.

У жовтні 2006 року Парламентська асамблея Ради Європи обрала своїм віце-президентом депутата Верховної Ради від фракції блоку партій "Наша Україна" Сергія Головатого.

У вересні депутати, які входять до постійної делегації Ради в ПАРЄ, обрали головою делегації Віталія Шибка (фракція Соціалістичної партії).
XS
SM
MD
LG