Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко: завдання політиків – об’єднати людей і створити для них умови заохочення і розвитку


Про це Президент заявив 22 січня у телезверненні з нагоди Дня Соборності. «Завдання політиків – об’єднати людей і створити для них умови заохочення і розвитку. Я хочу, щоб у вас не було сумніву: Президент має усю належну політичну волю, щоб добитися цього», – наголосив глава держави.


Про це Президент заявив 22 січня у телезверненні з нагоди Дня Соборності. Керівник держави наголосив, що це національне свято – одне з найважливіших.

«Завдання політиків – об’єднати людей і створити для них умови заохочення і розвитку. Я хочу, щоб у вас не було сумніву: Президент має усю належну політичну волю, щоб добитися цього», – зазначив Віктор Ющенко.

При цьому він наголосив: «День Злуки об’єднує всю Україну – Київ і Львів, Севастополь і Ужгород, Донецьк і Полтаву, Харків і Луцьк, сотні міст, мільйони людей – усі українські землі і береги. Якщо ми хочемо, якщо ми віримо у сильну Україну, почуття соборності повинне стати часткою нашого життя і нашого серця».

За словами Президента, попри усіх потрясіннях, Україна розвивається як стабільна політична нація, у загальному руслі процесів Центральної і Східної Європи. Він також заявив про потужний ресурс консолідації, який живе всередині України.

Віктор Ющенко наголосив, що «в Україні немає проблем, на які суспільство не може дати відповідь, нехай не сьогодні, можливо, з часом».
XS
SM
MD
LG