Доступність посилання

ТОП новини

Вікторія Семеренко—Чемпіонка Універсіади в біатлоні.


Геннадій Мороз Київ, 23 січня 2007 (RadioSvoboda.Ua)– Друге «золото» Всесвітньої універсіади для збірної України у понеділок здобула біатлоністка Вікторія Семеренко. А головною суперницею українки в боротьбі за перемогу на дистанції була її рідна сестра Валентина. У підсумку долю Чемпіонського титулу в перегонах із переслідуванням вирішив тільки “фотофініш”.

Вікторія Семеренко
У спринтерських перегонах на нинішній Універсіаді в Італії сестри Бондаренко посіли друге й третє місця на подіумі. Одначе, у понеділок обидві дуже швидко стали на чолі гонки з переслідуванням. І навіть єдиної помилки під час стрільби українки припустилися синхронно. Разом сестри Бондаренко перетнули й фінішну смугу. І тільки фотофініш присудив перемогу і «золото» Універсіади Вікторії. Срібна нагорода в підсумку дісталася Валентині. Додам, що після шести днів Всесвітньої зимової олімпіади для студентів збірна України з двома нагородами найвищого ґатунку посідає 7 загальнокомандне місце.

Сьогодні у Києві один з найтитулованіших плавців України Олег Лісогор планує зробити заяву щодо зміни громадянства.

Нагадаю, що цими днями українські шанувальники спорту були вражені чутками про можливість зміни громадянства одним із найтитулованіших плавців України. За деякою інформацією, Олегові Лісогору нібито зробили відповідну пропозицію сусідня Росія або ж навіть Туреччина. Тож на сьогоднішній зустрічі з пресою Олег Лісогор вирішив особисто поставити крапку в цій справі. І розвіяти усі чутки або ж підтвердити інформацію про зміну спортивного, і не тільки, громадянства. Дочекаймося подробиць уже в наступному випуску Ранкової Свободи.

Збірна України з гандболу припиняє свої виступи на Чемпіонаті світу в Німеччині через сенсаційну перемогу команди Ісландії над французами.

В останньому матчі групи «B» підопічні Сергія Кушнірука з рахунком 37:18 перемогли команду Австралії. Одначе на заваді виходові українців у наступний раунд світової першості стала сенсаційна перемога збірної Ісландії над непереможними до того французами. Нагадаємо, що напередодні збірна України в цілому упевнено здолала скандинавів, яким Чемпіони Європи французи у доволі «дивному» матчі в понеділок поступилися з різницею у 8 м’ячів. 32 : 24 на користь Ісландії – і боротьбу за медалі Чемпіонату продовжують саме скандинави з французами. А ось гандболісти збірної України тільки через дещо меншу різницю м’ячів пакують валізи і залишають нинішню світову першість.

Матеріали до теми:

• Оксана Хвостенко вперше у власній кар’єрі здобуває перемогу на етапі Кубка світу з біатлону.
XS
SM
MD
LG