Доступність посилання

ТОП новини

Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Віталій Кличко оголосив, що повертається на ринг.


Геннадій Мороз Київ, 23 січня 2007 (RadioSvoboda.Ua)– У середу екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Віталій Кличко заявив, що повертається на ринг. Український боксер, нині депутат Київради, переконаний, що йому цілком до снаги повернути чемпіонський пояс Всесвітньої Боксерської ради.

Сенсаційну новину український боксер повідомив у німецькому Гамбурзі. Зі слів почесного чемпіона світу за версією Дабл’ю Бі Сі він перебуває у відмінній фізичній формі, оскільки не припиняв тренувань. А думка поновити виступи у старшого з братів Кличків виникла нещодавно. І дочекавшись підсумку медичного обстеження, яке дозволяє боксувати, українець відразу вирішив повернути собі титул чемпіона. У листопаді 2005 року через травму Віталій змушений був залишити великий спорт і звільнити чемпіонський трон. Наразі поясом Дабл’ю Бі Сі володіє росіянин Олег Маскаєв. І за попередньою інформацією, двобій Кличко-Маскаєв має відбутися у травні нинішнього року в столиці Росії. Додамо, що керівництво найпочеснішої боксерської організації вже дало згоду на проведення цього бою.

Футболісти київського “Динамо” у стартовому матчі міжнародного турніру в Ізраїлі зіграли внічию 1: 1 з місцевим клубом “Маккабі” з міста Хайфи.

У середу в Ізраїлі стартував представницький міжнародний турнір на кубок Першого російського телеканалу за участю провідних клубів Ізраїлю, України й Росії. Український чемпіонат у змаганнях з призовим фондом у 2 мільйони доларів представлятимуть чемпіон і срібний призер – донецький “Шахтар” і київське “Динамо”. І саме поєдинком столичних футболістів проти ізраїльського “Маккабі” з міста Хайфи учора і стартував другий за ліком кубок Першого каналу. Поєдинок проходив за помітної переваги киян, однак завершився нічиєю. Футболісти “Маккабі” на початку другого тайму відкрили рахунок, але за кілька хвилин по тому динамівець Родріго відновив рівновагу 1:1. У наступному матчі кияни в суботу поміряються силами з віце-чемпіонами Росії і колись найбільш принциповими опонентами в чемпіонатах СРСР – московськими спартаківцями. А вже в неділю матчем проти московського “ЦСКА” в ізраїльському турнірі стартує донецький “Шахтар”.
XS
SM
MD
LG