Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Луценко закликає прихильників різних політичних сил приєднуватись до акції «Народної самооборони»


«Я хочу бачити на своєму мітингу і прапори інших політичних сил», – наголосив лідер Громадянського руху «Народна самооборона» у суботу на прес-конференції в Одесі. Зокрема, Юрій Луценко зазначив, що це стосується і прихильників Соціалістичної партії, котрі почали виходити на мітинги у Полтаві, Хмельницьку, Черкасах, і розчарованих прихильників Партії регіонів.


«Я хочу бачити на своєму мітингу і прапори інших політичних сил», – наголосив лідер Громадянського руху «Народна самооборона» у суботу на прес-конференції в Одесі.

Зокрема, Юрій Луценко зазначив, що це стосується і прихильників Соціалістичної партії, котрі почали виходити на мітинги у Полтаві, Хмельницьку, Черкасах, і розчарованих прихильників Партії регіонів.

При цьому він закликає прихильників Партії регіонів запитати у обраних ними політиків, що вони зробили для покращання життя народу.

За словами Юрія Луценка, людей не цікавить, що думає прем’єр-міністр Віктор Янукович про НАТО, про мови, як він ставиться до Путіна, Блера або Буша, а насамперед людей цікавить – вирішення проблем, пов’язаних з тарифами, платою за земельний пай, зарплатами і пенсіями.

Юрій Луценко ініціював створення громадського руху «Народна самооборона» після відставки з посади міністра внутрішніх справ. Він вже не раз наголошував, що вестиме активну опозиційну до діючої влади діяльність. Луценко планує навесні 2007 року в Києві провести масовий «марш справедливості» з вимогою розпуску парламенту і відставки уряду.
XS
SM
MD
LG