Доступність посилання

ТОП новини

Уряд звинувачує опозицію в «спробі дестабілізувати ситуацію» в Україні


У заяві Кабміну мовиться про «безмежний цинізм, безвідповідальність і відвертий популізм» блоків «Наша Україна» і Юлії Тимошенко. У вівторок депутати від НУ і БЮТ намагалися через блокування трибуни домогтися розгляду законопроекту про обмеження росту тарифів на житлово-комунальні послуги. Більшість під проводом Партії регіонів Прем’єр-міністра Віктора Януковича відмовилася внести його на розгляд.


У заяві уряду мовиться про «безмежний цинізм, безвідповідальність і відвертий популізм» блоків «Наша Україна» і Юлії Тимошенко.

Водночас Кабінет Міністрів у своїй заяві звинуватив у нинішньому зростанні цін і тарифів саме теперішню опозицію — попередні уряди Юлії Тимошенко і Юрія Єханурова.

Уряд заявляє, що «не піддасться на шантаж і провокації» і «забезпечить стабільний розвиток країни і надійний соціальний захист громадян».

У вівторок депутати від НУ і БЮТ намагалися через блокування трибуни домогтися розгляду законопроекту про обмеження росту тарифів на житлово-комунальні послуги. Більшість під проводом Партії регіонів Прем’єр-міністра Віктора Януковича відмовилася внести його на розгляд.

Зі стилістикою заяви Кабміну можна познайомитися на урядовому сайті.
XS
SM
MD
LG