Доступність посилання

ТОП новини

Донецький “Шахтар” продовжує свої виступи в розіграші європейського Кубка УЄФА з футболу.


Геннадій Мороз Київ, 23 лютого 2007 (RadioSvoboda.Ua)—У четвер відбулися повторні матчі 1/ 16 фіналу в розіграші Кубка УЄФА з футболу. Єдиним представником українського футболу в другому за значенням клубному турнірі Європи залишався донецький «Шахтар». А суперником Чемпіонів України на цій стадії змагань був скромний французький «Нансі».

Після нічиєї 1 : 1 у матчі тижневої давнини в Донецьку “Шахтареві” вкрай необхідно було перегравати скромний “Нансі” вже на полі суперника. В цілому, поєдинок у Франції вирізнявся напруженою боротьбою. А долю зустрічі на користь “гірників” вирішив один єдиний влучний удар. На 71-й хвилині в складі “Шахтаря” відзначився бразилець Фернандіньйо. 1 : 0 – і донеччани пробилися в наступний раунд Кубка УЄФА.

Одначе, в 1/ 8 фіналу європейського турніру на підопічних Мірчі Луческу очікує значно серйозніше випробування. За вихід у чвертьфінал турніру “Шахтар” поміряється силами із одним з лідерів Чемпіонату Іспанії – “Валенсією”. І перший раунд двоматчевого протистояння відбудеться вже за два тижні, 8 березня.

Київський «Сокіл» у заключному поєдинку відкритого Чемпіонату Білорусі з рахунком 3 : 2 перемагає мінську “Юність”.

Хокеїсти київського “Сокола” таки грюкнули дверима у Відкритому Чемпіонаті Білорусі. У заключному матчі сезону кияни в Броварах переграли одного з фаворитів Екстраліги мінський клуб “Юність”. Рахунок зустрічі 3 : 2. Одначе всі шайби в матчі на рахунку українців. У складі “Сокола” дублем відзначився Олександр Бобкін. Ще одне влучання записав на свій рахунок Олександр Шевченко. На що мінська “Юність” відповіла кидками гравців збірної України—Сергія Сальникова і Віталія Семенченка.

За підсумками регулярного Чемпіонату сусідньої країни “Сокіл” залишився за межами плей-офф. А підтвердженням провального сезону є виступ команди в національній Першості, де вперше за історію чемпіонатів України “Сокіл” може опинитися за межами призової трійки.
XS
SM
MD
LG