Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко відвідає Сполучені Штати Америки з п’ятиденним візитом


Про візит лідера парламентської опозиції України та колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко повідомляє "Всеукраїнське об''єднання "Батьківщина".

26 лютого лідер парламентської опозиції України та колишній Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко прибуває до США з п’ятиденним візитом, який передбачає зупинки у Нью-Йорку та Вашингтоні, повідомив сайт "Всеукраїнське об''єднання "Батьківщина".

Згідно з повідомленням, більшість часу вона проведе у Вашингтоні, зустрічаючись з американськими посадовцями, політичними лідерами, журналістами та представниками бізнесу: «Очікується, що час перебування Тимошенко в столиці США буде увінчаний зустрічами з Віце-Президентом Діком Чейні та Держсекретарем Кондолізою Райс».

У Нью-Йорку Тимошенко виступить у Раді з зовнішніх зв’язків Колумбійського університету. У Вашингтоні вона виступить у Центрі стратегічних і міжнародних досліджень, у Національному прес-клубі, а також візьме участь у зустрічах на високому рівні в уряді й Конгресі США.

Як розказав радник з закордонних справ Тимошенко та заступник голови її блоку, Григорій Немиря, під час свого візиту до Вашингтону, лідер української опозиції «говоритиме з обома боками Капітолійського пагорбу» для того, щоб “винести позитивні уроки та побачити, як їх можна застосувати до поточних реформ в Україні”.

Згідно з повідомленням, Юлія Тимошенко зустрінеться також з українською діаспорою, зокрема, 1-го березня в одному з будинків Конгресу США відбудеться зустріч з представниками ділових та професійних кіл - The Washington Group, з представниками Українсько-американської координаційної ради, Фонду США-Україна та Українського конгресового комітету Америки
XS
SM
MD
LG