Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську близько 250 осіб беруть участь в акції протесту, організованій комуністами, — так званому «народному вічі з питань проведення референдуму щодо НАТО»


Комуністи кажуть, що мають намір поінформувати людей, що 25 березня вони проводитимуть у регіоні «референдум щодо НАТО». Голова фракції комуністів в облраді визнав, що «референдум» не матиме юридичної сили.

Людей зібрали на площі імені Леніна. Замість планованої 1 тисячі учасників прийшло лише 250.

Комуністи кажуть, що мають намір поінформувати людей про те, що 25 березня вони проводитимуть у регіоні «референдум щодо НАТО».

Імпровізовані скриньки виставлять на найбільших площах міста, районів. Бюлетені для опитування вже надрукували. В них два питання: «Чи підтримуєте ви курс Президента Віктора Ющенка на вступ до НАТО?» і «Чи підтримуєте ви відновлення взаємовигідних економічних зв’язків України з Росією, Білоруссю та Казахстаном?»

Голова фракції комуністів в облраді Юрій Осетров визнав, що «референдум» не матиме юридичної сили. За його словами, це просто опитування громадської думки, результати якого комуністи планують донести до Президента та уряду.
XS
SM
MD
LG