Доступність посилання

ТОП новини

Ніякого сценарію розвитку подій у разі підписання Президентом України указу про розпуск парламенту не існує, переконує голова уряду


Віктор Янукович вважає, що поява законопроекту про проведення одночасних дострокових парламентських і президентських виборів є реакцією на заяву політиків про необхідність розпуску парламенту.

Про це Віктор Янукович заявив у п’ятницю на прес-конференції в Одесі.

«Я вперше про це чую, я ще раз наголошую, що законних підстав для розпуску парламенту немає і не буде», — сказав Янукович.

На його думку, ті політики, які хочуть проведення нових виборів і дестабілізації ситуації в країні, повинні з’ясувати, чи збігається їхня мета з інтересами українського народу.

«Коли я спілкуюся з людьми, вони ставлять одне питання: коли ця камарилья припиниться і все стабілізується», — аргументував він.

Янукович вважає, що поява законопроекту про проведення одночасних дострокових парламентських і президентських виборів є реакцією на заяву політиків про необхідність розпуску парламенту.

«Ми не боїмося виборів, ми звикли до цієї боротьби, але якщо будуть парламентські, тоді будуть і президентські, хоча нам не потрібні ні ті, ні інші. Хай Президент працює до 2009 року, він голова держави. Але коли говорять про демократію, то давайте говоритимемо, що демократія існує для всіх», — сказав прем’єр.

При цьому голова уряду заявив, що коаліційний уряд має намір працювати ефективно і наводити порядок у країні.
XS
SM
MD
LG